Shopper NaaiWedstrijd - De Uitslag!


Vandaag de uitslag van de Shopper NaaiWedstrijd! Er is massaal gestemd, dus het is een zeer democratische uitslag :-)
Heel erg bedankt voor het stemmen, het was een spannende strijd. De top 5 werd al snel duidelijk, maar de Tassen wisselden nog een paar keer van plaats. De laatste dagen werd duidelijk welke Tassen echt jullie favoriet waren. Dus nu de einduitslag!


De Uitslag


De overweldigende winnares is Elke! Ze paste het NaaiPatroon helemaal aan naar haar eigen smaak en maakte er zo een unieke tas van.
Alles over haar tas lees je ook op haar Blog

Elke wint de SewNatural KadoBon van € 50,-

De tweede plaats is voor Patricia, die deze mooie felgekleurde Tas maakte, met aangepaste handvaten. Meer foto's zie je op haar Blog.

Patricia wint een SewNatural KadoBon van € 35,-

En de derde plaats gaat naar mANdarien, met haar kleurige Tas van stofrestjes en de leuke binnenvakjes met vissen. Meer over haar Tas lees je op haar Blog.

An wint de SewNatural Kadobon van € 15,-









Gefeliciteerd aan de winnaars! Jullie ontvangen je KadoBon in je mailbox :-)
Iedereen nogmaals bedankt voor het meedoen en voor het stemmen, ik vond het heel leuk om een NaaiWedstrijd te organiseren. Dat ga ik vast nog vaker doen!

Ps. Ik had gepland om vanaf morgen een Tote Bag Week te organiseren, met patronen, tips en inspiratie voor het naaien van je eigen Shopper, maar er is iets in mijn rug geschoten. Dus ik kan geen kant op en is stel het nog even uit tot een later tijdstip! :-(

12 opmerkingen:

  1. Sterkte met je rug. Ik ken het ook. Rustig aan en bedankt voor de leuke naaiwedstrijd! Ik heb er weer een leuke nieuwe tas bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb wegens tijdgebrek niet meegedaan, maar wat een mooie inzendingen. Felicitaties voor de winnaar. Een volgende keer doe ik graag mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een felicitatie voor de winnaars! Beterschap met je rug, doe het rustig aan. gr. Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh, wat een eer om als tweede te eindigen! Bedankt aan alle stemmers en dikke proficiat aan de winnares! Bedankt voor de leuke wedstrijd en uiteraard voor het selecteren van mijn tas tot de 15 overgebleven projecten! Veel beterschap met je rug x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Joepieeee! Gewonnen! Ik ben in de wolken met mijn eerste prijs!
    Aan alle andere deelnemers (en dan vooral Patricia en mANdarien): gefeliciteerd met jullie knappe tassen!
    Aan Marieke: bedankt voor het organiseren en voor de toffe prijs... Veel beterschap met je rug, hopelijk ben je snel weer in orde... Ik kijk al uit naar de Tote Bag week...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Proficiat aan de winnaars en eigenlijk aan alle deelnemers,hé!Veel beterschap voor je rug.We lezen je wel weer als het je beter gaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een erg leuk idee deze 'wedstrijd', met prachtige tassen als resultaat. Helaas geen tijd om een exemplaar te maken, maar wel een stem uitgebracht. Daar ging niet zo veel tijd in zitten:-)
    Compliment voor Marieke en natuurlijk hulde aan alle creativelingen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Beterschap met je rug!! Groetjes, Noortje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Proficiat aan de winnaars!
    Beterschap in je rug en dat met twee kleine mannen thuis....
    Gelukkig morgen nog een dagje vrij, kan manlief de boel draaien.
    Liefs!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gefeliciteerd aan alle winnaars ;)
    Marieke beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel blij met de derde plaats ! Gefeliciteerd aan Elke en Patricia met hun fantastische creaties en ook aan alle andere deelnemers ! Zoveel leuks te zien en allemaal met dat toffe patroon als basis ! Bedankt aan alle stemmers en aan Marieke voor de toffe wedstrijd ! Hopelijk ben je vlug weer op de been. Verzorg je goed en veel beterschap !

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen. Bedankt voor je bericht!