To Workshop or not to Workshop

Er spookt al een tijdje een idee door mijn hoofd. Want wat als ik ook eens 'live' workshops zou kunnen gaan geven, als aanvulling op de tutorials, patronen en naaitechnieken die je hier al lang kunt vinden. Dat zou toch heel cool zijn!

Uitleg geven over naaien doe ik graag, maar natuurlijk twijfel ik weer over vanalles. Ik heb zelf geen geschikte ruimte, wat het ideaalst zou zijn. En als ik wel een ruimte heb, wat als er dan niemand komt. Of wat als er wel iemand komt en ik sta voor schut. Je kent dat wel, ga zo maar door..

Maar goed, het zou toch wel heel cool zijn! Tijd dus om de angsten misschien maar eens opzij te zetten en er gewoon voor te gaan. Weten jullie veel dat ik eigenlijk heel onzeker ben, ha! ;-)


Om alles eens goed op een rijtje te zetten voor mezelf, heb ik een korte vragenlijst samengesteld. Ik zou het fijn vinden als je die zou willen invullen! (als je dat nog niet hebt gedaan via FB of via de Nieuwsbrief)
Je vind de vragenlijst HIER, dank je wel alvast!
En wordt vervolgd :-)

9 opmerkingen:

 1. Spannend! Ik heb de enquête alvast ingevuld.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ingevuld. Hopelijk heb je er wat aan.

  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De enquête is ingevuld hoor, veel succes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben erg benieuwd wat eruit gaat komen :-) De plannen klinken in ieder geval al erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga 'm nodig hebben, die workshop van jou! Ik kijk verlangend naar je patroon en uitleg pakket inclusief de juiste stof voor de rok, maar het idee van een rits in zetten is te eng voor nu.
  Vertwijfeld kijk ik naar het naaiboek van de Mme en bedenk dat ik misschien een rok met alleen elastiek in de band kan maken. Maar jong, met wat voor stof dan weer ...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb het ook ingevuld! Succes met dit leuke idee.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen. Bedankt voor je bericht!