Kabas Pop-Up MarktIk sta binnenkort voor het eerst met mijn Stoffen op een echte Markt: de Kabas Pop-Up Markt op 13 december in Turnhout. Best spannend!


Op deze markt vind je zowel uniek zelfgemaakt moois als materialen om zelf creatief mee aan de slag te gaan. En de dames van de Paspelpoezen zullen er een aantal naai-workshops geven, waarbij mijn stoffen ook goed van pas zullen komen!De voorbereidingen zijn hier dus in volle gang, ik vul de StoffenVoorraden aan, de klosjes naaigaren zijn ook allemaal weer genoeg op voorraad en ik ben wat leuke NaaiPakketten aan het samenstellen. En heel erg aan het brainstormen over wat er allemaal komt kijken bij 'live' verkopen, want op een Markt staan ben ik nog helemaal niet zo gewend!


NaaiPakketten
Ik ben dus druk bezig met het naaien van voorbeeldjes en het samenstellen van NaaiPakketten. Het is tenslotte een Kerst Markt, dus wat leuke spulletjes in kerstsferen mogen niet ontbreken! En een NaaiPakket is erg leuk als kadootje onder de kerstboom ;-)
Later deze week meer over de nieuwe Naai- en DIY-Pakketten!


Stoffen
Natuurlijk gaan mijn Stoffen ook mee naar de markt. Maar ik twijfel nog een beetje over hoe ik die hele lading moet vervoeren. 
Daarom mijn vraag aan jullie: is het leuk en handig dat ik van tevoren stukken stof van bijvoorbeeld 1/2 meter en 1 meter knip, zodat je kant en klare stukken stof kunt kopen? Of zouden jullie het fijner vinden als ik de hele rollen stof meebreng? Zodat je ook grotere lappen kunt kopen?
Ik ben benieuwd wat jullie vinden!


Reserveren
Weet je nu al dat je naar de markt gaat komen en wil je alvast je stof-bestelling klaar laten zetten? Dat kan! Je kunt je bestelling op de normale manier plaatsen in de Webshop >> kies bij verzendopties voor 'afhalen' en zet in het opmerkingen-vak in de laatste stap dat je je bestelling ophaalt tijdens de Kabas Markt.
Je mag de bestelling liefst vooraf online betalen, maar contant betalen tijdens de Markt mag eventueel ook.

Ik heb er al heel veel zin in! Misschien zie ik je daar :-)

7 opmerkingen:

 1. Oh wat jammer. Dan is er eens een pop-up markt met toffe winkeltjes in de buurt en dan zijn we net op weekend. Wel naaiweekend, dus dan zullen we het maar van tevoren bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een eind uit mijn buurt! Hierbij wat tips. Zorg dat alles duidelijk geprijsd is. Sommige mensen hebben er een hekel aan om steeds naar de prijs te vragen.
  En wat betreft de stoffen. Ik heb maat 44, dus 1 meter is voor mij te weinig. Voor decoratie is het wel weer genoeg. Rollen stof is het mooist. Maar wel zwaar en veel om te vervoeren. De vraag is ook of je later nog van de geknipte meters en halve meters af komt.
  Heel veel succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor de tips! Toch maar proberen zoveel mogelijk rollen stof in te laden dus!

   Verwijderen
 3. Oh nu ga ik echt proberen te komen. Wil dat naaipakketje van die sterrenslinger.

  ZEker veel naaipakketjes meebrengen. En misschien zo veel mogelijk vragen aan de mensen om al via de website alvast hun stofjes te kiezen en dan kan je ze meebrengen. Mensen sparen verzendkosten uit en moeten niet lang aanschuiven om op hun stofjes te wachten.
  Eventueel van de stofjes wat couponnetjes voorzien en dat mensen hun bestelling kunnen plaatsen en je alles na stuurt. Moet je niet met veel sleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben het Margriet eens, ik zou geen voorgeknipte stoffen meenemen, behalve misschien voor vantevoren geplaatste bestellingen zoals Steentje suggereerde. Zelf koop ik nooit precies een meter oid, alleen afe en als het een goedkoop couponnetje is.

  Succes met je eerste markt!
  Geertje

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen. Bedankt voor je bericht!