Fabric Inspiration #12 - Jeans Dresses

Allereerst dank jullie wel allemaal voor de vele en lieve reacties op de giveaway! Zo heerlijk om te lezen, daar word ik helemaal blij van (en ook een beetje verlegen)! Reageren kan nog zo'n twee weken, dus ga vooral zo door *Ü*

En dan nu wat mooie Inspiratie Plaatjes van Denim Jurkjes. Zo leuk voor de herfst! Met een legging en laarzen en een vest er overheen. Ik zie het al helemaal zitten!

 Foto's: Journal Sézane - PurlBee (met tutorial) - iCandy

Laat ik nou de perfecte stof hebben liggen om zelf zo'n leuke Jeans HerfstJurk te maken ;-) Een soepele denim stof, maar toch wat dikker dan katoen en dus ideaal voor een herfstjurkje! Ik denk dat ik het patroon van dit jurkje ga gebruiken. Of toch iets met mouwen? Ik weet het nog niet!

5 opmerkingen:

  1. Die hals is echt heel leuk met die verschillende borduursteken! Lange mouwen is wel fijn in de herfst, of driekwart?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou iets met mouwen doen, dat aangeknipte mouwtje zit niet zo mooi als je er een vestje overheen wilt dragen.
    Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. oh dat is mooi ! ik zou al lang een jeanskleedje hebben gemaakt als ik een patroon vond voor mijn figuur ( met een 42 - 46 niet zo evident ) want ik hou van jeans ! Ik ben benieuwd wat het bij jou gaat worden !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi! Het kriebelt .... ( nu nog dat deel van de verbouwing afronden waarin mijn naaimachine weer een eigen plekje krijgt .....)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ben benieuwd. Zo'n loszittend overgooierke....dat zou ik dan weer voor mezelf maken; een mooi pulleke eronder en je bent "makkelijk" gekleed.
    Los van dit dames : heb me een boventransportvoetje aangeschafd om met fleece (ook te gebruiken bij moeilijk te naaien stoffen) te werken en 't is de max !

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen. Bedankt voor je bericht!