Fabric Inspiration #11 - Autumn Inspiration

De Herfst is begonnen, al zou je dat door het warme weer nog niet zeggen! Maar de ochtenden zijn fris en mistig en de avonden zijn vroeg donker. Tijd om lekker achter de naaimachine of op de bank te kruipen met een handwerkje!

Autumn has begun, although you wouldn't think that with these warm September days! But the mornings are already cold and foggy and in the evening it gets dark very early. Time to get behind the sewing machine or to curl up on the couch with some needlework.

Ik verzamelde alle stoffen, garens en patronen met een herfstig tintje uit de webshop in één categorie. Lekker overzichtelijk, alle herfstkleuren en dikkere stoffen bij elkaar! Je ziet ze HIER.

I put together all autumn fabrics, yarn and patterns from the web shop in one category. So you can see all the lovely autumn colors and thicker fabrics over HERE.


 Herfst NaaiPatronen Top 3De Handwerk Tas/ Mand in één

Naai deze handige Mand voor je handwerk of haakwerk. In deze ruime mand kun je je handwerk kwijt en je benodigdheden stop je in de kleinere binnenvakjes. Ben je klaar, dan klap je de  bovenkant omhoog en is je Mand in een Tas veranderd! 
Handig voor onderweg of op de bank.
En je recyclet ook nog eens je jeans ;-)

Het Naaipatroon Jeans Tas & Mand vind je HIER

De Rok-op-Maat

Dit fijne Rokje maak je van wat stevigere stof. Lekker met een dikke maillot of legging eronder, en een paar fijne laarzen!
Het eenvoudige patroon teken je eerst zelf, met je eigen maten. En het rokje is daarna zo in elkaar genaaid. Een leuk veelzijdig kledingstuk!

Het Rok-op-Maat Patroon vind je HIER

De BOM 2013 Quilt

In 2013 organiseerden we een Block-Of-the-Month Quilt-Along: elke maand maakten we een QuiltBlok en uiteindelijk hadden we in 1 jaar de hele Quilt af.
De naaipatronen voor deze Quilt zijn nog steeds beschikbaar. Een fijn werkje om mee bezig te zijn als het buiten wat frisser wordt! En ook heerlijk om onder te kruipen als hij af is ;-)

De PDF-Patronen zijn nu voordeliger verkrijgbaar als complete set, je vindt ze HIER


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk om je reactie te lezen. Bedankt voor je bericht!