Quilt Update

Het gaat goed met de QuiltCursus! We zijn al bezig aan het Negende en dus Laatste Blok, zoals je misschien wel gevolgd hebt. Dat betekent dat mijn Negen Blokken allemaal klaar zijn, als Cursus Leidster ;-)

Tijd dus om een best wel moeilijke keuze te maken: welke kleur ga ik gebruiken als stroken tussen de blokken en welke stof neem ik voor de achterkant?

Als hoofdkleur voor de stroken tussen de blokken twijfel ik tussen drie kleuren (tussen de stroken en de Blokken komen weer kleinere vierkantjes, voor wat contrast). Welke kleur zal ik eens nemen...

Oranje

Wijnrood

Of gewoon blauw

Wat zal ik eens doen... Moeilijk hoor!

11 opmerkingen:

 1. Wijnrood vind ik het mooist. Dat springt er echt uit... Die andere twee ogen fletser.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zeg ook wijnrood. Vanwege dezelfde reden als mijn voorganger.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wijnrood vind ik persoonlijk er niet bij staan (sorry voorgangers), de andere 2 kunnen wel. Dat is een kwestie van persoonlijke smaak. Wil je iets opvallends, dan kies je oranje, wel je neutraal, kies dan het blauwe.
  Het rode komt er verder niet in terug en 'vloekt' een beetje met de oranje tinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee, rood lijkt mij niets. Vindt het blauwe rustiger en fijner. Misschien wel een iets donkerdere blauw als achtergrond?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik geloof dat ik toch maar voor blauw ga, met oranje hoekpunten ;-)
  Was mijn eerste ingeving, en die is meestal het best!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. In eerste instantie vind ik wijnrood het mooist, maar het drukt de blokken wat naar de achtergrond. Het blauwe oogt rustiger en maakt het rustiger en maakt het meer 1 geheel. Ik ben er nog niet uit dus. Ik heb zelf de rode stoffen combinatie, dus daar moet ik ook nog even over nadenken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat ik gewoon verschillende combinaties stofpakketten van elke kleur ga maken, dan kan iedereen zelf kiezen wat ze het mooist vindt :)

   Verwijderen
 7. Dat wijnrood is leuk. Valt goed op. Ik zou daar voor gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de blauwe versie het mooiste omdat de blokken dan het beste uitkomen. En daar heb je de afgelopen maanden toch zo je best op gedaan?

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen. Bedankt voor je bericht!