Sewing Book Review (Giveaway = gesloten!)

Heb je altijd al willen leren naaien? Heb je ergens een ondergestofte naaimachine staan waar je niks mee doet? Dan is dit echt een leuk boek voor jou! In het nieuwe boek 'Aan de slag met je Naaimachine' wordt stap voor stap uitgelegd hoe je naaimachine werkt en er staan bovendien ook nog 15 leuke projecten in speciaal voor echte beginners.

Over het Boek
Het grappige aan dit boekje is dat hij de vorm heeft van een naaimachine en dat je de onderkant kunt openklappen, waardoor het boekje rechtop kan staan. Handig om naast je eigen naaimachine te zetten! Zo kun je echt makkelijk het boek erbij houden terwijl je zit te zwoegen op je naaiprojecten ;)

Het boek is opgedeeld in twee gedeelten: een deel waarin de onderdelen van de naaimachine, de basisbeginselen en de naaitechnieken worden uitgelegd, én een deel waarin de naaiprojecten worden beschreven.

In het eerste gedeelte leer je alles over de naaimachine: hoe hij eruit ziet, waar alle onderdelen voor dienen en wat je verder allemaal nodig hebt. Verder lees je hoe je moet beginnen met naaien: van stof kiezen tot stof knippen, spelden, naaien en strijken. In het gedeelte over de technieken lees je alles wat je moet weten om je naaiwerk te perfectioneren: zomen, biezen, paspels, ritsen, knoopsgaten, etc.

En dan kun je aan de slag! Draai het boekje om voor het tweede gedeelte: de 15 naaiprojecten. 
Elk project is makkelijk om te maken, speciaal voor beginnende naaisters. Er staat beschreven hoeveel stof je nodig hebt, hoe je de stoffen moet knippen en welke technieken er aan te pas komen. Daarna volgt per project een duidelijke werkbeschrijving met stap-voor-stap tekeningen.
Je leert onder andere hoe je een tas, een naai etui, een naaimachinehoes of een speelkleed kunt maken.

Al met al echt een aanrader voor als je wil beginnen met naaien. En door de frisse vormgeving en leuke foto's en tekeningen is het ook een erg leuk boek voor tieners.

Gegevens
Titel: Aan de slag met je naaimachine
Auteur: Sylvie Blondeau
Uitgeverij: Meander
Verkrijgbaar bij: o.a. Bol.com
Prijs: ± € 17,95

Giveaway! (Gesloten)
Ik mag van de uitgeverij een exemplaar van dit leuke boekje weggeven aan één van jullie! Dus wil jij leren naaien? Doe dan mee aan deze giveaway!

De winnaar krijgt een exemplaar van 'Aan de slag met je naaimachine' én twee lapjes stof uit de Sew Natural Shop om gelijk aan de slag te gaan met een of meer van de projecten.

Hoe doe je mee?
- Laat een reactie achter onder dit bericht, met een geldig email-adres
- Volg Sew Natural Blog, hier onder of via BlogLovin' (volgde je ByMiekK al? Meld je dan eerst af en meld je daarna opnieuw aan)
- Delen op twitter, facebook en/of blog hoeft niet, maar zou heel lief zijn! ;-)
- Over 2 weken, op maandag 28 oktober, maak ik de winnaar bekend!

* Meedoen kan niet meer helaas! *

Veel succes!

182 opmerkingen:

 1. Ziet er heel leuk uit! Als ik hem niet win, koop ik hem zeker ;). Maar natuurlijk zijn de leuke stofjes een tof extraatje!

  jacobs.dorien@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh.. het zou echt mooi zijn als ik dit boek zou winnen, dan kan ik écht goed leren naaien en dus nog meer gebruik maken van die mooie machine die ik hier heb staan. :-)
  Mijn e-mail: dorettahofman@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O dat zou echt wat voor mij zijn. Verder dan omzomen en simpele kussenhoesjes zonder rits ben ik nog niet gekomen.
  Lisa.elzingazuidema@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk boekje. Zelf heb ik al een beetje leren naaien via alle blogs. Met dit boekje kan ook mijn dochter van 10 het gaan proberen.
  Groetjes Helen ( hbilzen@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaaaa, gemaakt voor mij!!!
  mathilderooiman@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Das een leuk boekje! Daar wil ik wel eens iets uit proberen, ik doe dan ook graag mee met deze fijne give away!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een leuk en grappig boekwerk, zoiets heb ik nog nooit gezien! Heb wel een boek gezien dat heet: Omgaan met de naaimachine. Maar dit is heel anders qua vormgeving dan, en gelijk 17 (!) naaiprojecten en stof erbij!!! Leuk!!! marja@gerrijts.nl is mijn emailadres

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk boekje! Ik zou het heel graag willen winnen voor mijn dochter van 14 jaar. Zij is net begonnen met naailessen en heeft haar eigen naaimachine. Ik volg echter blogs (ook de jouwe) via feedly én via facebook..... Ik hoop dat ik toch mag meeloten?!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er heel leuk uit! Ik doe zeker mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk! Ik doe graag mee!
  Allset (apenstaartje) upcmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. oooh wat leuk!!! ik doe graag mee tirssie@hotmail.com.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb leren haken door de lesjes van bymiekk en nu ben ik ook met de naailes gestart, dus dat boek en die leuke stofjes zouden zeker van pas komen :-)
  jasmien.dekesel@live.be

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat ziet er een heel tof boek uit. Ik waag mijn kans! :-) (sheenablogt@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat is leuk in mijn dromen heb ik het boekje al,maar dromen zijn bedrog dus waag ik een gokje dat dit leerzame boekje mijn kant op komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Vorige week belde mijn schoonzusje. Of ik wist waar ze naailessen kan volgen. Ze had nl. een naaimachine gekocht. Ik heb haar beloofd een avondje op weg te helpen zodat ze iets weet als ze op naailes gaat. Leuk om haar dit boek mee te geven. Nadat ik eerst zelf heb doorgenomen natuurlijk. Ik ben nu zelf krap een jaar (af en toe) aan het naaien. Wat hulp en leuke projecten zijn dus altijd welkom.

  scrapmetazza@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een ontzettend leuk boekje, ik heb een leerlinge van 9 jaar en die zou dit ontzettend leuk vinden.
  Ze is gek op leuke dingen maken maar kan nog wel een leerzaam boekje gebruiken.
  Ik doe dus mee voor mijn leerling Manon, slezwijn69 apestaart gmail punt com
  Groetjes van Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Waaaw!! Zo'n cool boek!! Lijkt me zeer interessant! Wil echt wel leren naaien want ik zou heeeeeel graag iets maken voor ons poppeke die morgen 1,5 jaar wordt!
  Je kan me bereiken op anvincke@hotmail.com

  Alvast bedankt!!!
  Van mezelf en onze meid Moyra!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ja die wil ik!!!!

  Gewenstemail@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. ooh, heel leuk, dit zou ik dolgraag winnen. Ik kan al wat naaien, maar het ziet er een overzichtelijk boek uit en heel mooi, de stofjes zie ik ook zeker zitten, mijn emailadres is lynnvallons@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke actie! Ik doe graag mee. Ik ben echt een beginner (niveau romperlenger haha) en wil graag meer leren! Postbusmarktplaats (apenstaartje) gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ja ik doe mee. Mijn schoonzusje wil graag leren naaien!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ziet er heel leuk uit, Mocht ik winnen zou het boek een geschenkje worden voor een jong beginnend naaisterke, de stofjes hou ik lekker voor mezelf! Je blog lovde ik al lang via bloglovin' - je leerde me haken trouwens :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw, geweldig!! Ik heb een paar weken geleden een naaimachine gekocht. Al zoekende op internet kwam ik terecht bij jouw blog met je naailes. En die heb ik nu afgerond! Dit boekje zou een geweldig vervolg zijn! Heb intussen alle berichten van je blog gelezen en ik zou zo graag ook goed leren naaien!! Vooral de beschrijving voor de naaimachine hoes lijkt me super, dat staat zeker nog op mijn verlanglijstje om te maken! Lijkt me prachtig met die mooie stoffen van sew-natural!! Mijn email adres is henriekeschuurman@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een leuke give-away! Ik doe graag mee, ik plaats een linkje op mijn blog: dayydreamm.blogspot.be
  Verder wens ik je nog veel succes met je blog en shopje! :)
  tina_roelants@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 25. dat ziet er echt een heel leuk boek uit!
  en die stofjes erbij zijn een heel leuke surplus... ik doe graag mee...

  madebyelke.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Erg leuk idee dat boek dat staat! Mijn dochter vind dit vast leuk om te leren.., omdat ik zelf naailes heb gehad.. Maar het haar leren is wat lastiger. Dus hou ik me aanbevolen.
  hennyverbruggen@home.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ooo ja dit is het voor mij. Ik was al heel blij met de naailes van je vorige blog, maar ben helaas nog steeds geen echte naaister. Ook al wil ik echt wel leren naaien. Hier in de buurt al op zoek geweest naar naailessen, maar niet te vinden helaas. Dus ik zou zeggen dit boek is het voor mij, want dan kan ik zelfstandig weer meer leren net als ik gedaan heb met jou leuke naailes.
  Mijn emailadres is onnys.creations @ gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Dat is een leuk boek! Daar doe ik graag voor mee aan de give away!

  Groetjes van Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik doe hier graag aan mee, wordt het boekje wel voor mijn zusje, die met haar jaren 70 singernaaimachine van onze oma aan de slag wil gaan, maar deze nog een beetje moet ontdekken. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Oh leuk! Ik heb juist vorige week de naaimachine die ik gekregen heb uit een erfenis laten repareren omdat ik heel graag wil leren naaien. Dit boekje zou daarbij goed van pas komen. Mijn mailadres is jikke planting @ hotmail . com (en dan even alle spaties weghalen)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ja, ik wil.... Natuurlijk wil ik dit boekje graag winnen:) niks leuker dan creatief bezig te zijn:)

  simoonfranken@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Enkele weken geleden heb ik de naaimachine ontdekt. Sindsdien volg ik je blog via bloglovin.
  Dit boek kan me zeker verder op weg helpen bij de volgende projecten.

  groetjes Inge (inge@schenkels.be)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Oh, ik wil graag meedoen! Ik heb voor mijn verjaardag (17 sept j.l.) een naaimachine gekregen, maar ik kan er nog niet zo goed mee overweg... En dat zou ik wel graag willen natuurlijk! Dit boekje is dus echt een uitkomst voor me! En stofjes erbij zijn natuurljk altijd leuk!
  Mijn mailadres is m.vanzundert @ hotmail . Com (zonder spaties of hoofdletters).

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Heel graag doe ik mee, ik kan nog heel veel leren,
  en je weet ons altijd zo warm te krijgen :-)
  marleen.vanhecke@telenet.be

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ziet er fantastisch uit en aangezien ik net een oude Pfaff 91 heb gekregen èn ik deze graag cadeau zou willen doen aan de moeder die al jaren geen machine meer had (en een dochter heeft die er ook graag mee aan de slag wil leren gaan), kan dit boekje echt wel van pas komen!
  Prettig nieuws hieromtrent is welkom op AllooKim@gmail.com! ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Beste,
  ik zou dit boekje heel graag winnen voor mijn oudste dochter die binnenkort 14 wordt. Sinds ik na de geboorte van ons kleintje vorig jaar mijn naaimachine herontdekte, is mijn oudste zeer nieuwsgierig om te ontdekken hoe dit werkt en wil ze het graag zelf leren. Aangezien mijn meid autisme en dispraxie heeft is het moeilijk haar dit met woorden uit te leggen en zou ze het makkelijker kunnen leren adhv een boekje. Alvast duimen dus!
  Groeten en doe zo verder met de blog. Blogjes lezen is mijn favoriete bezigheid geworden voor het slapengaan...

  Mijn mail: maureenvermeersch@live.be

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ja!! Leuk! Dan geef ik 'm aan mijn dochter, misschien wordt zij dan ook actief achter de naaimachine...

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Leuk! Stofjes zijn helemaal super en 't boekje lijkt me tof om eens door te bladeren... En als ik 't echt al weet, dan 'n mooi cadeau voor m'n schoonzusje, geloof namelijk niet dat ze ondertussen al gedurfd heeft 'n andere klos garen op haar machine te zetten... ;)

  Overigens volg ik je al langer, niet met Bloglovin, maar met Feedly...

  Oh, voor 't geval m'n emailadres zich niet laat zien: jolien_848 (at) hotmail (dot) com

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Ohhh wat leuk... Echt wat voor m'n dochtertje van 11 jaar. Heeft net zelf haar eigen naaimachine. ( kledingreparatie@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Zou ik heel graag winnen!!! Maar als ik het niet win zal ik het proberen te kopen en laten opsturen naar Australie waar ik woon.
  otteregg@me.com
  Sophie : )

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Oeh, dat zou perfect zijn! Heb laatst mijn eerste naailes gehad.. recht van draad, tricotsteek enz. het duizelde me allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ik waag ook graag mijn kans, als absolute beginner kan ik zo'n boek goed gebruiken! soetkindecoene@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Leuk hoor!!! Mijn naaimachine heeft inmiddels bijna een "schutkleur" van stof!! ;)
  Dus ja..graag..lijkt me leuk!!!

  mpijper80@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Dit is echt top. Dochtertje van 9 is aan het leren naaien .Ik waag graag een kans voor haar.
  Dit gaat ze geweldig vinden.
  Duimen maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Oh ik win echt nooit wat, maar dit zou ik wel zoooo graag willen winnen voormijn dochter. Ik ga gauw op de bank zitten duimen....

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Ikkan al naaien maar mijn vriendinnen zouden dit graag leren. Ik heb helaas al maanden geen tijd om hen les te geven en dat gaat er helaas niet op beteren. Dit boek is dus het ideale "sorrygeentijdgeschenk"!
  Mijn email: anskejespers@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 47. ik doe ook graag mee!!

  luce.vandeput@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 48. erg leuk zo een boekje
  dus ik zou het ook graag willen winnen
  aidualcedlekniw@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Wat leuk ik zou het boekje graag voor mijn schoonzus winnen die wil beginnen met naaien

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Wat een leuk boekje. Ik wil erg graag beginnen dus deze winnen lijkt me erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Oh heel leuk voor mijzelf als new born naaister. Ik doe het op een oudje en heb al wat dingen gemaakt maar soms doe ik maar wat haha wil graag leren hoe het echt moet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Mevrouwtje Theelepel16 oktober 2013 om 08:14

  Ik wil ook wel meedoen. Mijn emailadres is mevrouwtjetheelepel(at)yahoo(dot)com.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. O dat lijkt me echt een boekje voor een absolute beginner als ikzelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Wat een mooi boekje! Al jaren heb ik een naaimachine in mijn werk/hobby kamer staan.. Af te toe maak ik een eenvoudig herstelklusje... Altijd van dat af en toe denk ik... zou ik maar eens een rok zelf kunnen maken.. Altijd van dat af te toe denk ik, nee dat kan ik niet. Hopelijk lukt het wel als ik het boekje aan de slag lees... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Inderdaad! In mijn kast staat al een jaar of tien een heel mooie naaimachine die ik (durf het bijna niet te zeggen...) al één keer heb gebruikt... Toen kregen we ruzie (over een naald), heb ik m in de kast gezet en niet meer gebruikt. Maar ik wil het wel! Mijn naaimachine wil graag uit de kast komen en leuke dingen maken met mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Wat een leuk boekje en zoooo handig! Ik heb hier inderdaad in de kast de naaimachine van mijn moeder staan. Zou wel leuk zijn om ipv alleen maar te haken voor mijn project ook te kunnen naaien. Ga de actie ook zeker delen op twitter!

  Groetjes
  Imara van project Knuf
  (www.projectknuf.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Lijkt me een heel tof boek! Zou ik ook wel willen winnen :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Super, dat boek zou ik heel goed kunnen gebruiken. Ik heb mijn naaimachine al een paar maanden, maar ik heb nog niet veel kunnen naaien doordat we aan het verbouwen zijn. Binnenkort als alles achter de rug is, ga ik er invliegen. Hopelijk met dit boek. Ik heb er al eens eentje van de bibliotheek meegebracht, maar dat vond ik niet zo geweldig.

  acht @ hotmail . be

  BeantwoordenVerwijderen
 59. een leuk boekje, dat wil ik welwinnen. Laatst heb ik voor het eerst mijn naaimachine gepakt, en geleerd via de handleiding hoe ik moest naaien (zie creatievesien.blogspot.nl). Ik heb dus maar 1 project gedaan. Hij staat weer in de doos in de kast. Maar ik zou best vaker willen naaien. Dus kleine projecten zou ik best graag willen leren.

  Ik doe dus graag mee om te winnen :-)

  Groetjes Geeske

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Wat een mooi en leerzaam boek! Daar zou ik graag wat creatieve ideeën uit willen halen, ik doe dan ook graag mee! Mijn e-mailadres is maaike@dobbe8.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 61. hoi vind ik best leuk van jou

  boeken kom je nooit te kortxxx

  hekske_01@hotmail.com

  liefs hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Stap voor stap, duidelijk, dat is wat ik nodig heb. Dit boek zou een mooie aanvulling zijn op mijn naaikunsten, ik heb nooit echt goed leren naaien. Ik denk dat ik dit boek helemaal ga verslijten! ;-)

  Groetjes,
  Esther
  esther@moddejonge.com

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Wat een leuk boekje! Ik heb afgelopen week een goeie oude naaimachine gekregen en kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Dan komt dit boekje heel goed van pas voor de basis denk ik. :)
  Zou super leuk zijn om te winnen.

  Groetjes Irene
  irenestaal1 @ gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Wat een grappige vorm voor het boek. Heel origineel! En het ziet er heel uitnodigend uit. Hier zou ik wel eens in het echt willen in bladeren! En twee zo'n prachtige lapjes stof uit de Sew Natural Shop, daar zeg ik al zeker geen nee tegen :-)
  karolienlefever _AT_ gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Dit lijkt me echt superleuk! Dan kan ik eindelijk eens leren naaien...wie weet wat er nog uitkomt. Groetjes Lony lony@vdbogaart.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Alleen al de voorkant, daar zou ik hem voor willen hebben :D Als ik het boekje zou winnen dan gaat het naar mijn dochter. Zij wil ook heel graag beginnen met naaien. brigittevanslooten_AT_hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Ik ben net begonnen met naailessen. Ik doe dus erg graag mee.
  Groetjes, Katleen van Kruid je dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Wat een leuk boek. Net begonnen met je naailessen dit zou een mooie aanvulling zijn. En het ziet er nog handig uit ook. Ik had net een boek gekocht nou ja meer een bijbel en heb de moed niet om er in te beginnen... dus ik doe zeker graag mee met deze wedstrijd; wie niet waagt niet wint! :)
  deborah.faster@gmail.com

  Groetjes,

  Deborah

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Ik ben geen absolute beginner maar ook allesbehalve een gevorderde, zo'n boekje komt dus altijd van pas! En die lapjes stof ook! Ik doe dus graag mee! Volger ben ik al!

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Ik ben geen beginnende naaister, tenminste dat denk ik :) maar mijn zusje wel! Dus doe ik graag mee, en tja die stofjes!! Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Zelf ga ik vanaf september naar de naailes. Maar mijn stiefdochter wil beginnen naaien, een naaimachine geeft ze al, enkel nog wat uitleg hierover en ze kan ook beginnen. Webe.katia@skynet.be

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Ben zelf al een iets gevorderde naaier, maar weet iemand die de naaimachine ongebruikt heeft staan. Zou het heul leuk vinden om haar dit kado te doen. Liesbethhijzelendoorn@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Hey Miekk, wat een leuk boekje zeg. Vooral dat 'ie rechtop kan staan! Ik ding graag mee.
  Heb vorige week overigens je patchwork tips werkelijkheid laten worden; een prachtige deken voor dochterlief. We genieten met dit weer extra van de warmte die die geeft!!
  Op naar het volgende project.....

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Daar kan ik wel iemand heel blij mee maken! Een collega heeft pas een naaimachine gekocht en geen ervaring.

  Saskia.groen1@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Oh! Dit zou super leuk zijn voor mijn dochter Lizanne van 9!
  Ze kreeg voor haar verjaardag een eigen 'grote mensen' stikmachine :-)
  En mama haar inspiratie is soms op :-)

  vanderjeughtk@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Leuk boek voor de bibliotheek van de tetterende tiretten! karla.vr@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Superleuk! Ik doe graag mee voor mij en mijn dochter!
  katyvente (at) gmail (dot) com

  BeantwoordenVerwijderen
 78. super leuk, naaiboekjes kunnen er volgens mij niet genoeg zijn ;-)
  thielemanseve@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Mijn oudste dochter heeft sinds kort een naaimachine en wil graag van alles leren maken :-) Voor haar loot ik mee!! stephanieherlaar@home.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Wat een leuke set! Ik doe ook mee
  myrthe_celesta@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Wat een leuk boek! Ik kan wel wat hulp gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Ik heb me aangemeld voor jouw blog. :) Heel graag doe ik mee aan de verloting. Sinds een tijd kan ik haken en nu wil ik graag beginnen met quilten. Van een lieve kennis mag ik haar naaimachine lenen, maar met zo'n prachtig boek kan ik er nog veel meer leren. Lieve groet, Tamara
  maathuis_tamara@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Graag wil ik meedoen.
  Kan ik ook eens wat gaan naaien,kom steeds zoveel tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk ik zie nu pas dat de trekking op mijn verjaardag is.

   Verwijderen
 84. Boek ziet er super leuk uit !! Ik wil dit boek graag voor mijn dochter van bijna 14 jaar winnen..! Zij heeft mijn allereerste naaimachine nu, en dit lijkt mij het perfecte boek voor haar om de naaimachine goed te leren kennen, en met leuke projectjes te beginnen. Ik volg je al via bloglovin en op Instagram! En je nieuwe site ziet er super uit. Lieve groet, Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Oeps 'bijna vergeten: miriamcatshoek@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Wat leuk! En ja eeeuh, graag! marjon_pander@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Wat een leuk idee! Zo'n boekje wil ik wel heeeeel graag. Dan heb ik geen excuus meer om het machientje van mijn oma (zo een ouderwetse, mega zware pfaff) in het stof te laten staan ...

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Wat een geweldige give away! Ik heb mijn moeder altijd al achter een naaimachine zien zitten, nu ik samen woon heb ik een tweedehands naaimachine gekocht. Ik zit echt te popelen, maar hoe ik het allemaal zo moet doen, geen idee. Dus een beetje hulp is niet erg.

  Ik volgde je blog al via blogspot, maar nu gaat dit via Feedly. Hopelijk is dit ook de goede manier om te volgen.

  Mijn emailadres is: karlijnvb.school@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Ja! Leuk! Het zou weer eens een mooie aanleiding zijn om de stapel lappen om te zetten tot iets veel mooiers! Je hebt in ieder geval weer een smile op mijn gezicht gekregen.
  mail: i-poelstra@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Ohhh wat leuk! Zou m'n dochtertje van 11 goed kunnen gebruiken. Heeft net voor het eerst een naaimachine gekregen. Kledingreparatie@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Goedemorgen, dit zou een super leuk kadootje voor mijn dochter indy zijn ze is pas 10 maar erg creatief kunnen we misschien samen mooie spulletjes maken.
  marielle.hom@gmail.com

  succes met alles groetjes Marielle

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Oh wat leuk!! Ik heb tijdens mijn zwangerschap een boxkleed gemaakt...het was mijn eerste kennismaking met het naaimachine en het resultaat mag er zijn maar ohhhhh wat heeft het een hoop.frustratie gekost... elke keer ging er wel iets mis...of de draad brak of de onderdraad was weg...:- mijn zoontje is ondertussen 3 1/2 maand oud en ik heb er niks meer mee gemaakt! Zo zonde! Wie weet helpt dit boekje mij door de volgende klus zonder frustratie! :-)
  biancageelhoed@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Ziet er mij een heel leuk boekje uit! en veel succes verder toegewenst met je nieuwe blog en sew natural!
  mail: silkedewanckele@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Zou geweldig zijn als ik win.
  Kan ik eindelijk de naaimachien eens goed gaan gebruiken,
  en mijn dochter kan het dan ook mooi "mee leren".
  iefkemeijer@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Wat lijkt me dat een fijn boekje om te hebben :)
  Toffe blog trouwens!
  Groetjes Hanneke (hanneke.epe@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Hebben! En hele leuke kraamcadeautjes van maken voor mijn schoonzusje en beste vriendin.

  BeantwoordenVerwijderen
 97. voor mijn dochter gaat een mooi zaakje beginnen
  Een Goede Zaak
  groetjes jose bornebroek

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Ik wil ook nog graag meedoen voor mijn dochtertje van 6 die pas een naaimachine gekregen heeft voor haar verjaardag. Ik volg je blog al een hele tijd (eerst byMiekk, nu deze).
  Ivyjansen (krul) yahoo (punt) com

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Dat ziet er een heel leuk, maar vooral practisch boek uit!
  Ik doe dus heel graag mee aan de give-away!
  Groetjes,
  Tania

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Jaaa, dit wil ik ook wel graag winnen!:-) Ik ben geen beginner meer, Maar het boekje lijkt mij erg leuk om zijn patronen. En die stofjes zijn ook heel mooi...

  trijntje.bouwman(at)gmail(dot)com

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Vandaag pas ontdekt dat ByMiekK een compleet nieuwe blog geworden is. Met stoffenwebshop en al, dat moet ik zeker eens allemaal goed bekijken. Het boek en de te winnen stofjes zijn alvast naar m'n zin. Rap rap naar die webshop! charlotte.vermeire@base.be

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Wat een leuk boekje. Zou handig zijn. Heb ooit naaien geleerd maar het meeste is weggezakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Wauw, lijkt me een erg leuk boekje!! Eerst zelf eens bekijken en dan doorgeven aan mijn beginnende-naaisters-vriendinnen ;) En ik volg jouw nieuwe blog natuurlijk al!

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Super, wat een leuk boekje. Komt precies goed uit. Ben net weer begonnen met naaien samen met vriendinnen. Wat is het toch leuk om iets zelf te maken.
  josmi@xs4all.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Super handig en leuk!! Zal waarschijnlijk een hoop frustratie wegnemen!
  Marionklaasen@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Wat een leuk boekje! Ik heb wat tutorials gemaakt van je website (net afgelopen dagen 2 nieuwe kussentjes er bij gemaakt). Ik heb zelf weinig naai-ervaring maar werk sinds kort in een fournituren winkeltje. Ik moet dus (snel) nog heel wat leren! Ik heb al een patroon voor een jurkje gekocht, maar met dit boekje zal het maken daarvan zeker een stuk makkelijker gaan. Jaaa, ik wil deze leuke 'naaimachine'! marianne_krist(at)hotmail(punt)com

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Ik wil zeker ook een kansje wagen voor deze give-away. Mooie stofjes en een tof boekje!
  Ik ben volgertje geworden sandra.sandra@telenet.be

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Wow, dit is precies wat ik nodig heb! Ik heb een goede start gemaakt met een beginnerscursus maar dit boekje zou een een zeer welkome aanvulling zijn. De kennis is een beetje weggezakt zeg maar.... Ik ga duimen!

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Dat boekje kan ik wel gebruiken! Ik kom al heel ver met tutorials op o.a. jouw website. Maar het zou leuk zijn om eens meer met mijn naaimachine te doen. Veel meer dan de rechte en zigzag steek heb ik nog niet gebruikt. Email: rona_vreenegoor(at)hotmail(punt)com

  BeantwoordenVerwijderen
 110. heel erg leuk en ik hoop dat ik win

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Wat een tof boekje!! Ik waag mn kans, als beginner :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 112. wat een fijn maar ook nuttig boekje! Wie weet stik ik met dit boekje als beginner zonder moeite een aardige tas ineen!

  BeantwoordenVerwijderen
 113. wat een fijn maar ook nuttig boekje! Wie weet stik ik met dit boekje als beginner zonder moeite een aardige tas ineen!

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Waah, dat ding kan rechtopstaan! Genius!

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Helemaal leuk! Met zo een boek moet het gewoon easy zijn!
  Anyuna_vroonland@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Ik volg je al! En wil het boek ook wel winnen. Oh en die mooie stofjes die je hebt!
  annemieke.jacobs@hotmail.com

  Na een jaartje naaien misschien niet een echte beginner maar ik heb zeker nog veel te leren.....
  (Sofilantjes.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Leuk aktie! Ik doe mee. Sta op het punt een naaimachine aan te schaffen en me in deze wondere wereld te begeven...
  internetsuze@xs4all.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Het naaimachine van mijn 2-jaar geleden overleden schoonmoeder, staat hier op een speciaal daarvoor vrij gemaakte plaats, al een hele tijd ongeduldig te wachten... Het is een SINGER 257, niet echt het modernste, maar nog prima in orde, vertelde een vriendin. En ik, ik blijf maar wachten op "het" goede moment! Dit boekje is misschien "het" moment, waarop ik altijd gewacht heb ?! :-)
  anne.delaruelle@telenet.be
  Anne Delaruelle - CreAnne

  BeantwoordenVerwijderen
 119. lijkt me een leuk boek om te winnen. Zou ook tof zijn om als cadeau te geven

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Volgens mij is dit precies wat ik nodig heb ;) so thumbs up!

  BeantwoordenVerwijderen
 121. ik wil wel eens winnen :)
  vanuit het zonnige Italie volg ik je blog!

  Isabelle

  isabelleulichnowski@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Superleuk boekje lijkt me dat en dan nog gecombineerd met twee leuke stofjes, daar doen we graag aan mee. We zijn al een trouwe volger ook van Sew Natural. Ik deel op FB en plaats een link op mijn blog.

  Lieve groetjes,

  CreativELs

  BeantwoordenVerwijderen
 123. Het boekje lijkt me heel leuk. Na het quilten een nieuwe uitdaging!

  groetjes,
  Margon

  BeantwoordenVerwijderen
 124. Danielle Blankennagel20 oktober 2013 om 09:45

  Lijkt mij echt super leuk!
  Na aanleiding van jou blog en de foto uitleg stap voor stap op bymiekk heb ik een naaimachine gekocht,
  En na veel proberen lukt het toch aardig, maar dat heen en weer lopen naar de computer en weer terug naar de naaimachine zorgt wel voor hilariteit bij mij man, niet bij mij.
  Dus wat zou het handig zijn om zo een boekje naast je naaimachine kunt zetten!
  Groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 125. Das toeval, ik dacht juist gisteren, ik moet eens naaien leren. Dus dit boek zou geweldig zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Leuk!!! ik doe mee :)
  angelique.vermeersch@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 127. super voor mijn
  dochter gaat Een Goede Zaak beginnen
  komt goed terecht/

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Ziet er superleuk uit!
  renatetheunissen@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 129. Handig boek en mooie stofjes, ik doe mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 130. Dag Miekk, ongeveer een jaar geleden ontdekte ik je blog (de oude). Ik leerde toen haken en heb heel veel gehad aan je tutorials, ik heb ook de sjaal gehaakt die op je blog staat! Heel erg bedankt daarvoor. Nu wil ik heel graag leren naaien en google leidde me in no time weer naar jouw blog. Zo leuk dat je voor beginnende naaisters ook zoveel uitleg en info hebt staan! Ik lees net over deze give-away en dit boekje zou uiteraard heel welkom zijn hier, dus ik doe graag mee. Bedankt voor alles wat je ons geeft aan uitleg en inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 131. ik ondekte jou blog ongeveer 3 maanden geleden en ik de naaikriebels zaten al in mijn vingers. Hopelijk win ik dit!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 132. Afgelopen week een pin over haken van jouw blog op Pinterest gespit én gepind. Vandaag het moment om dat eens verder te bekijken. Zo kwam ik op jouw blog terecht en zag deze give away. Hoe leuk! Ik heb het oude naaimeubel van mijn omaatje geërfd. Maar op 1 gigantisch mislukte naaipoging na, staat hij dichtgeklapt op mijn hobbykamer. Op YouTube de nodige filmpjes gevonden, maar niks zo irritant als het continue stop moeten zetten van de filmpjes. Dit zou geweldig zijn! Ik heb zoveel ideeën voor ons gezin en voor mijn eigen winkeltje, maar ik kan simpelweg niet naaien :-(
  Vele reacties voor mij, maar het is toch een kans om de give away te winnen.
  Je hebt er in ieder geval een volger bij.
  Lieve groet,
  Mirjam
  ma_de_liefste@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 133. Wat een leuk boek! Het moment om thuis eens die naaimachine in werking te zetten.
  groetjes en veel succes!
  mieke.vande.maele@telenet.be

  BeantwoordenVerwijderen
 134. Lijkt mij een zalig boek! Super gevonden om het in die vorm te maken. De stofjes van sew natural zijn echt allemaal leuk, dit hele pakketje lijkt me zalig om te winnen! En anders een goeie tip voor onder de kerstboom! ^^ :)
  annabelledepreitere@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Leuk pakketje om te winnen. Gelijk een stimulans om weer het zelf maken van kleren op te pakken en om mijn jongste dochter te leren. Leuke blog. mbarka.nbir@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 136. Na eerst de knikkerzak gemaakt te hebben, naar aanleiding van jou tutorial.
  De naaikriebels nu helemaal te pakken, droom er zelfs over.
  Boekje zal hier goed van pas komen. Nu maar duimen!!!

  tijgertje020n@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 137. Ik doe mee! Super-schattig boekje en super-mooie stofjes!
  lin.debacker@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Wat een leuke actie! Dit lijkt me heel leuk voor het hoogbegaafdenproject op mijn school. In mijn klas doen 4 meiden mee, en die vinden dit vast heel leuk! Dan worden de ondergestofe naaimachines ook nog eens gebruikt!
  Groeten Mariska Post
  post@wingerdlelystad.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 139. Leuk, ik doe ook graag mee.
  Ik volgde je al via ByMiekk, zal het nog even moeten aanpassen.
  Een linkje op mijn blog komt eraan.

  BeantwoordenVerwijderen
 140. Ik doe ook mee, en zou het boekje graag gebruiken om mijn dochter en schoondochter vertrouwd te maken met het naaien

  BeantwoordenVerwijderen
 141. Lijkt me super boekje om zelf verder te gaan met dingetjes te leren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 142. Super zou het zijn om er direct mee aan de slag te gaan.... Naaimachine is net binnen, dus ik ben er klaar voor.

  Groetjes Sabrina
  ehhmm@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Ik doe graag mee. Was je blog even kwijt, maar nu weer gevonden!!
  groeten, Wietske
  wvaneeken-apenstaartje-hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Staat dit boekje nu net toevallig op mijn wenslijstje voor kerstmis. Een vroeg kerstcadeautje zou anders ook wel leuk zijn. Ik vind je blog echt geweldig als beginnend naaister! Doe zo voort! virginia.spaepen@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 145. Wat een leuk boekje.
  Ik doe dus graag mee ;)
  Vanessa
  vanessalievens@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 146. Ik probeer het nog maar eens. Het kan nog. Zou het heel graag willen winnen voor m'n kleindochter Maud, die onlangs voor het eerst haar eigen knuffel op m'n naaimachine heeft geappliqueerd en genaaid. Het is een creatief grietje en ze zou thuis ook wel wat willen doen, maar mama is op dat gebied niet zo handig. Geeft niet, gelukkig zijn er boekjes voor en nu ook in the giveaway!! Super!!! Ben benieuwd. Succes met het maken van een keuze. Lijkt me niet makkelijk. Gr. Toos toosbakker@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 147. Voor een kennisje met naaimachine en dochtertje zou ik het boekje graag willen winnen. Ze wil graag leuke dingen maken voor haar meisje (begin volgend jaar hopelijk meisjes) maar mist de ervaring. Ik hoop haar te kunnen verblijden met deze giveaway!
  diane1972@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 148. Ohhhhhh wat een super leuk en gaaf vormgegeven boekje. Daar wordt je zowaar hebberig van. En als kers op de taart die leuke stofjes. Mijn naaimachientje staat al te trappelen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 149. Ik kreeg onlangs een naaimachine. Dit weekend was mijn eerste projectje klaar :-) een babyslabje! Het boek zou mij zeer goed kunnen helpen inspireren voor de volgende naaiwerkjes. anke.vdr@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 150. Boekje...stofjes, kom graag naar mij,
  dan neem ik er vlug mijn machientje bij,
  en gooi ik me terug in volle strijd,
  want was eventjes mijn inspiratie kwijt....
  :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 151. Als beginnend naaitalent is dit een welkom geschenk :-) Fingers crossed!
  Femke.borremans@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 152. Lijkt me leuk om aan mijn metekindje(10 jaar) cadeau te geven nadat ze een naaimachine heeft gekregen. Dit boek zou haar kunnen inspireren om zonder metie aan de slag te kunnen.
  ann.josephgent@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 153. Oh!! Ik ben net begonnen met naailes...
  Zou hem wel willen winnen!!
  (witch_of_heaven@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 154. Lijkt me erg leuk om te winnen voor een lieve vriendin die net (op aandringen van mij) een naaimachine heeft aangeschaft.....maar nog wat 'koudwatervrees' heeft. Zou het leuk vinden als ze echt zou durven. Kunnen we samen aan de slag! cutehome.an@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 155. Natuurlijk zou ik deze heel graag willen winnen. Ik werk sindskort met de naaimachine maar ik kan nog wel wat educatie gebruiken!! willekehasselton(a)gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 156. Wat een leuke actie! Mijn oma kan de mooiste dingen naaien. Vroeger kreeg ik voor mijn verjaardag altijd een nieuw stel kleren. Dit vond ik altijd zo leuk, dat ik nu zelf ook aan het naaien ben geslagen. Ik volg alweer een paar maanden naailes. Iedere dinsdagavond lekker knutselen. Ik zou het onwijs leuk vinden om dit te winnen! Mijn emailadres is: lindadehaan11@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 157. Wat een super leuke actie, ik ben net klaar met mijn tweede project, een bedtent voor mijn dochtertje. Ik heb nu helemaal zin om nog meer te gaan maken en dit boekje zou dan goed van pas komen. Mijn emailadres is: miekewillemstein@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 158. Ook ik doe graag mee!
  Super leuk boek!

  tecumseh@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 159. nadat beppe de naaimachine van mijn moeder weer tot leven heeft gebracht zou dit zomaar eens een nieuwe hobby kunnen worden zei de beginneling ;-)
  Eens moet de eerste keer zijn.

  rateltje-ratel@home.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 160. Dit ziet er een super leuk en handig boek uit voor beginners!
  (elsgeypen@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 161. Ik kom nog niet verder dan een knikkerzak maken. Ook ik zou graag willen leren om mooie dingen te maken. (amkfvernaven@caiway.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 162. Net gestart met het naaien op de naaimachine! Het "makkelijk zakje" ging al vlot, maar het zou leuk zijn om nog verder te raken!

  To sew that is the question!! - Heb de smaak HELEMAAL te pakken!

  logghe_vicky@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 163. Ik wil ook meedoen! Heb net de naaikriebels te pakken en kan nog veel leren.

  BeantwoordenVerwijderen
 164. OOOOhhhhhhhhhhh, zoo handig!! Zowel voor mij als voor mijn dochter!! Ik zal zeker delen op facebook en op twitter!!

  Groetjes,
  Marieke
  linnenenlimoen@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 165. Ik volg naailes sinds september, maar ik moet nog zoooooooooooooooveel leren! Dit boek zou echt van pas komen!!!!!

  Groetjes,

  Lore
  loredemarest87@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 166. ziet er een superleuk boek uit. Ik doe graag mee voor de give-away
  groetjes Kelly (goovaertskelly@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 167. Gisteren voor de allereerste keer mijn naaimachine van onder het stof gehaald (heb hem 9 jaar geleden eens gekocht).
  Was best fier op mijn eerste "probeersel", maar kan nog heel wat tips gebruiken!
  Zou ook wel super zijn eens iets weten :-)

  gr
  an

  BeantwoordenVerwijderen
 168. Ideaal, ik ben net met mijn eerste naailessen gestart, maar dit boek en zeker die superleuke stofjes zouden een mooi duwtje in de rug zijn, zeker omdat over 2 weken mijn naaimachine geleverd wordt, spannend!!! Duimen maar, want ik heb nog nooit iets gewonnen. :D anneliesje474@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 169. Ik ga toch maar meedoen, ook al win ik nooit iets. Maar deze actie vind ik gewoon te leuk om te laten schieten. Ik volg je blog al een hele tijd via RSS-feeds! Geweldig en ga er vooral mee door.
  Ik hoop dat ik de gelukkig winnaar ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 170. Ideale aanvulling voor mijn zojuist gestarte naailessen
  Sharon Veffer - sharon.veffer@hetnet.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 171. Ik ben laat maar kan nog meedoen, beter laat dan nooit ;). Heb de naaimachine van mojn moeder gekregen maar als 13 jarige meisje kan ik nog een hoop leren. Heb ook al eens een paar lessen op jouw blog gevolgd en dat ging goed maar een paar tips zijn meer dan welkom. Hoop dat ik win, maar in ieder geval veel geluk voor iedereen die meedoet (maar stiekem hoop ik dat ik het meeste geluk heb :)) en een leuke winactie.

  Groetjes, lobke
  kussxlobke@gmail.com
  Bloglovin' : kussxlobke (of zoiets haha)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen. Bedankt voor je bericht!