New Fabrics - Cloud9


Deze week kwam er een flinke doos nieuwe stoffen binnen voor de Webshop. Yay, dat is altijd zo fijn om uit te pakken! Rollen en rollen stof, met prachtige prints en kleuren :-)

Deze stoffen zijn van Cloud9 Fabrics, biologisch katoen waarvan ik al meer stoffen in de Webshop heb. Ik had met smart zitten wachten op deze nieuwe collecties, ze zijn prachtig! Altijd weer jammer dat het me aan plaats en geld ontbreekt om de hele collectie te bestellen, maar ik hoop dat ik toch de juiste keuzes heb gemaakt voor jullie!
Deze stoffen zijn van de WildWood Collectie, ontworpen door Elizabeth Olwen. Zij laat zich inspireren door de natuur en dat is wel te zien! Ik koos deze vier stoffen uit, ze combineren prachtig met elkaar en er zijn ook een aantal effen stoffen (die je op de foto hieronder ziet) die er erg mooi bij passen.


Op deze effen stoffen zat ik al een tijdje te wachten! Goede effen biokatoen stoffen vond ik moeilijk om te vinden, dus toen ik hoorde dat Cloud9 een reeks met effen stoffen ging produceren was ik erg blij! 


De stoffen hebben prachtige diepe kleuren en zijn van mooie stevige kwaliteit zoals we van Cloud9 gewend zijn. En ze passen ook erg goed bij hun andere stoffencollecties, zelfs bij de oudere collecties waar ik nog restjes van heb liggen. 
Mijn handen beginnen er in ieder geval van te jeuken ;-)


 Inspiratie nodig voor de WildWood Stoffen? Hier vind je een LookBook vol naaiprojecten!


Ik ben al bezig met een tas van een aantal van deze stoffen,
Benieuwd wat jullie ervan zullen maken!

6 opmerkingen:

Ik vind het leuk om je reactie te lezen. Bedankt voor je bericht!